het internetportaal voor de bouwsector
BouwOnline

Zoek

Search
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Wand- en plafondbekleding 'Decor'

 

Decor is de verzamelnaam voor een gamma wand- en plafondbekledingsprofielen. De uitgebreide mogelijkheden en de grote gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid zijn de belangrijkste troeven van deze Deceuninck Decor kwaliteitsproducten. Iedereen kan met dit gamma zijn creativiteit de vrije loop laten. De kleuren, de vormen en de diverse afwerkingen laten een waaier van combinaties toe. Het wordt jarenlang genieten van uw wand- en plafondbekleding dankzij de duurzaamheid van het Decorgamma. Deceuninck Decor is de interieurdecoratie-oplossing bij uitstek, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Voordelen:

  • Creativiteit zonder grenzen
  • Afwasbaar
  • Perfecte afwerking
  • Duurzaam en toch licht
  • In een handomdraai gemonteerd
  • Een waaier aan tinten en dessins
  • Recycleerbaar

Starline
Starline biedt de creatieve inrichter een ongekende combinatievrijheid. Alle tinten lenen zich uitermate goed voor het smaakvol bekleden van woonkamers, kantoren en commerciële ruimtes.
Dé grote Starline-troef is de mogelijkheid om met het bijpassende gamma kleurstrips zowel inliggend als opliggend reliëf aan te brengen. Een eenvoudig principe dat verbluffende resultaten oplevert!

Pacific
De Pacific is een vlak, naadloos planchet. Met zijn waterafstotende eigenschappen en zijn fris voorkomen is deze onderhoudsvriendelijke wand- en plafondbekleding bij uitstek geschikt voor intensief gebruikte plaatsen, zoals de badkamer, de keuken en het waslokaal, alsook voor commerciële ruimtes waar hygiëne belangrijk is. Naast de efficiënte soberheid van "gelakt wit", biedt Pacific u ook de kans om enerzijds kleurvarianten en anderzijds met de Pacific kleurstrip extra kleur en reliëf aan te brengen.

Verena
Verena, het groefloze muurprofiel, is esthetisch mooi en uitzonderlijk functioneel. De naadloze verbinding tussen de profielen garandeert een vlakke afwerking van de muren. In combinatie met warme tinten en een aantrekkelijke afwerking kan elke leefruimte uniek en aangenaam gemaakt worden. Het Verenaprofiel heeft een effectieve breedte van 300 mm en kan gebruikt worden voor muren en plafonds. Het is verkrijgbaar in tien verschillende moderne tinten, dus iedereen vindt wel een tint die bij hem past. De kleuren maken elk interieur mooier. Bijpassende klipsbare afwerkingsprofielen zijn eveneens verkrijgbaar.

Nordica
De planchetten van de Nordica-reeks brengen een zacht licht en luxe in woonruimtes waar rustieke verfijning de hoofdtoon moet voeren. In woon- en kinderkamers, keukens en bureau's komt de Nordica-bekleding tot zijn volste recht. Wandafwerking vol klasse en kwaliteit. Bijpassende klipsbare afwerkingsprofielen zorgen voor de final touch.

Vermont
Wie voor Vermont kiest, haalt in één klap de warme uitstraling van hout en de praktische voordelen van kunststof in huis. Vooral in woonkamers en werkruimtes, waar gezelligheid en comfort primeren, komen de Vermontplanchetten uitstekend tot hun recht. De Vermont-reeks omvat twee profielen: Eén met een breedte van 100 mm en één met een breedte van 250 mm. De motieven van deze twee profielen sluiten qua dessin mooi op elkaar aan. Door hun identieke V-groef kunnen ze makkelijk gecombineerd worden. Bijpassende klipsbare afwerkingsprofielen zijn eveneens beschikbaar.

Plinten en sierlijsten
De plinten en sierlijsten uit het Deceuninck-gamma laten u toe om muren, plafonds en vloeren op een eenvoudige wijze af te werken. Ze staan garant voor een minimaal onderhoud en bieden u een jarenlange duurzaamheid.

Vouwdeuren Plia
De plaatsbesparende vouwdeur Plia is eenvoudig te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en erg decoratief, mede dankzij de gevarieerde motieven die worden aangeboden. Het vouw- en schuifmechanisme met geluiddempende dubbelwandige paneelprofielen en een sterk scharniersysteem werkt geruisloos en elke vouwdeur is standaard uitgerust met slot en sleutel alsook een witte of bronskleurige deurkruk.

Uitgebreide mogelijkheden en de grote gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid zijn de belangrijkste troeven van Deceuninck kwaliteitsproducten.

  • Wand- en plafondbekleding
  • Plinten en sierlijsten
  • Vouwdeuren

Vraag informatie aan van Deceuninck n.v. - Benelux
 
Om meer informatie aan te vragen van Deceuninck n.v. - Benelux kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis 2-maandelijkse BouwOnline nieuwsbrief.  
     


Zie voor alternatieve termen en overige relevante zoekbegrippen de volgende voorbeelden:

E213 - Kunststof wandbekleding
E512 - Plafondpanelen