het internetportaal voor de bouwsector
BouwOnline

Zoek

Search
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Vasco Oni aluminium radiator: grensverleggend design

 

Vasco Oni aluminium radiator: grensverleggend design

ONI GRENSVERLEGGEND DESIGN

De tijdloze Oni combineert zuiver en sober design met onovertroffen gebruiksgemak. Met zijn zacht afgeronde hoeken en ranke warmtevlak gooit hij hoge ogen in elk interieur. De Oni is verkrijgbaar in nagenoeg alle Vasco kleuren en past zo moeiteloos in elke omgeving.

TWEE MODELLEN

De Vasco Oni is beschikbaar in twee modellen: model O-NP zonder uitsparingen, als compleet vlakke designradiator en model O-P met een of twee handdoekuitsparingen. Beide modellen zijn 500 mm breed en verkrijgbaar in drie hoogtes van 1400, 1800 en 2000 mm.

THIN

Oni bestaat uit een versterkte aluminiumplaat van 8 mm en is daarmee de dunste Vascoradiator ooit. Het traject van de warmtebuis wordt uitgefreesd tot op 2 mm van het oppervlak. Vervolgens wordt de buis in de aluminiumplaat geperst. Resultaat: een ragdunne radiator die in combinatie met de discrete middenaansluiting voor de wand lijkt te zweven. Dankzij de minieme waterinhoud en het samenspel van koper en aluminium reageert de Oni razendsnel en uitermate efficiënt.

ONI EN MULTI+

Het accessoire MULTI+ is perfect te combineren met elke verticale designradiator van Vasco. De stijlvolle handdoekbeugel, zowel links als rechts van de radiator te bevestigen, loopt uit in een breder tablet dat plaats biedt voor uw favoriete spullen. Dankzij de onzichtbare bevestiging lijkt het alsof MULTI+ voor de radiator zweeft.

Vraag informatie aan van Vasco BVBA
 
Om meer informatie aan te vragen van Vasco BVBA kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis 2-maandelijkse BouwOnline nieuwsbrief.  
     


Zie voor alternatieve termen en overige relevante zoekbegrippen de volgende voorbeelden:

L631 - Radiatoren voor centrale verwarming
L636 - Handdoekradiatoren (waterverhit)